Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ватан, М. | uk |
dc.contributor.author | Шлапак, А. | uk |
dc.contributor.author | Шанигін, А. | uk |
dc.contributor.author | Шейх Алі, Д. | uk |
dc.date.accessioned | 2023-06-28T08:58:53Z | |
dc.date.available | 2023-06-28T08:58:53Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Ватан М. М., Шлапак А. О., Шанигін А. В., Шейх Алі Д. Х. Гігієнічна оцінка вмісту аргініну у раціоні харчування дітей та підлітків південного регіону України / М.М. Ватан, А.О. Шлапак, А.В. Шанигін, Д.Х. Шейх Алі // Сучасні теоретичні та практичні аспекти клінічної медицини для здобувачів освіти другого (магістерського) рівня : наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвячена 95-річчю з дня народження Л. В. Прокопової. Одеса, 27–28 квітня 2023 року : тези доп. — Електронне видання. — Одеса : ОНМедУ, 2023. — 91-92 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-443-122-1 | |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/13265 | |
dc.description.abstract | Аргінін — незамінна амінокислота (АК), яка має значимий біохімічний та біологічний вплив в організмі людини: забезпечує ефективність лізосомально-кілінгової системи, приймає участь в регуляції проліферації, є субстратом для синтезу монооксиду азоту (NO). стимулює синтез соматотропного гормону | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | Гігієнічна оцінка | uk_UA |
dc.subject | Аргінін | uk_UA |
dc.subject | Раціон харчування | uk_UA |
dc.subject | Діти | uk_UA |
dc.subject | Населення України | uk_UA |
dc.title | Гігієнічна оцінка вмісту аргініну у раціоні харчування дітей та підлітків південного регіону України | uk_UA |
dc.type | Article | en |