dc.contributor.author | Рожнова, А. | uk |
dc.contributor.author | Шанигін, А. | uk |
dc.contributor.author | Маневич, М. | uk |
dc.contributor.author | Шейх Алі, Д. | uk |
dc.date.accessioned | 2023-06-28T08:55:26Z | |
dc.date.available | 2023-06-28T08:55:26Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Рожнова А. М., Шанигін А. В., Маневич М. Д., Шейх Алі Д. Х. Особливості харчування медичних працівників в умовах гібридної війни / А.М. Рожнова, А.В. Шанигін, М.Д. Маневич, Д.Х. Шейх Алі // Сучасні теоретичні та практичні аспекти клінічної медицини для здобувачів освіти другого (магістерського) рівня : наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвячена 95-річчю з дня народження Л. В. Прокопової. Одеса, 27–28 квітня 2023 року : тези доп. — Електронне видання. — Одеса : ОНМедУ, 2023. — 87-88 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-443-122-1 | |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/13264 | |
dc.description.abstract | Умови роботи сучасного лікаря часто спричиняють порушення харчування, що в майбутньому може бути причиною розладів шлунково-кишкового тракту. За даними статистики 65% медичних працівників цілодобово знаходяться на своїх робочих місцях і не мають можливості харчуватися за режимом. Порушення режиму харчування і його раціональності позначаються на порушені обміну речовин, зниженні імунітету і виникненні захворювань травної системи. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | Гігієнічна оцінка | uk_UA |
dc.subject | Раціон харчування | uk_UA |
dc.subject | Населення України | uk_UA |
dc.subject | Воєнний стан | uk_UA |
dc.title | Особливості харчування медичних працівників в умовах гібридної війни | uk_UA |
dc.type | Article | en |