Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Стоєва, Т. В. | ua |
dc.contributor.author | Браткова, Л. Б. | ua |
dc.contributor.author | Джагіашвілі, О. В. | ua |
dc.contributor.author | Годлевська, Т. Л. | ua |
dc.contributor.author | Федін, М. В. | ua |
dc.contributor.author | Портнова, О. О. | ua |
dc.date.accessioned | 2023-06-15T07:11:38Z | |
dc.date.available | 2023-06-15T07:11:38Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Якість освіти у парадигмі загальнокультурних компетенцій / Т. В. Стоєва, Л. Б. Браткова, О. В. Джагіашвілі та ін. // Забезпечення якості освіти у вищій медичній школі : наук.-метод. міжуніверситет. конф. з міжнар. участю, 18–20 січня 2023 року, Одеса : матер. – Одеса : ОНМедУ, 2023. – С. 31–33. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/13111 | |
dc.description.abstract | Становлення спеціаліста-медика – це не лише якість знань і набуття професійних компетенцій, отриманих у процесі навчання. Успішний освітній процес, а згодом й професіональне зростання у медичній сфері щільно пов’язані із соціальними та культурними аспектами. Саме тому неабияке значення належить отриманню загальнокультурних компетенцій. Культура взагалі — цє сукупність матеріальних та духовних цінностей, накопичених людством впродовж історії свого існування, які регламентують усі прояви життя людини, що виражаються у моделях поведінки, засобах і продуктах творчості, зокрема ідеях, ідеалах, нормах та цінностях. Культуральний аспект диктує ідеологічний вибір напрямку освіти і обумовлений рівнем власних особистісних цінностей, схильностей, можливостей і бажань здобувача освіти формувати в собі комплекс компетенцій, необхідних для оволодіння обраною професією. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | якість освіти | uk_UA |
dc.subject | парадигма загальнокультурних компетенцій | uk_UA |
dc.subject | спеціаліст-медик | uk_UA |
dc.subject | культуральний аспект | uk_UA |
dc.title | Якість освіти у парадигмі загальнокультурних компетенцій | uk_UA |
dc.type | Article | en |