dc.contributor.author |
Борщ, В. І. |
uk_UA |
dc.contributor.author |
Тімкова, О. С. |
uk_UA |
dc.date.accessioned |
2023-03-29T08:11:17Z |
|
dc.date.available |
2023-03-29T08:11:17Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Борщ В. І. Науково-методичні засади управління якістю послуг на підприємствах готельно-ресторанної діяльності / В. І. Борщ, О. С. Тімкова // Інноваційна економіка: теоретичні та практичні аспекти: монографія. – Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2019. – Вип. 4. – С. 318–327. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/12346 |
|
dc.description.abstract |
Дуже важливе місце на підприємствах готельно-ресторанної діяльності займає питання якості. Без якісного обслуговування готель не
здатний досягти своїх головних цілей. Історія розвитку різних готельних корпорацій і мереж, як правило, свідчить про те, що отримання
прибутку є результатом надання послуг високої якості. Перед готелем
стоїть завдання надання і підтримки якості обслуговування на належному рівні, своєчасного усунення недоліків у наданні послуг, розробки
стратегії поліпшення обслуговування. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
en |
dc.subject |
управління якістю послуг |
uk_UA |
dc.subject |
підприємства готельно-ресторанної діяльності |
uk_UA |
dc.subject |
питання якості |
uk_UA |
dc.subject |
стратегія поліпшення обслуговування |
uk_UA |
dc.title |
Науково-методичні засади управління якістю послуг на підприємствах готельно-ресторанної діяльності |
uk_UA |
dc.type |
Article |
en |