Науково-методичні засади управління якістю послуг на підприємствах готельно-ресторанної діяльності

Show simple item record

dc.contributor.author Борщ, В. І. uk_UA
dc.contributor.author Тімкова, О. С. uk_UA
dc.date.accessioned 2023-03-29T08:11:17Z
dc.date.available 2023-03-29T08:11:17Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Борщ В. І. Науково-методичні засади управління якістю послуг на підприємствах готельно-ресторанної діяльності / В. І. Борщ, О. С. Тімкова // Інноваційна економіка: теоретичні та практичні аспекти: монографія. – Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2019. – Вип. 4. – С. 318–327. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/12346
dc.description.abstract Дуже важливе місце на підприємствах готельно-ресторанної діяльності займає питання якості. Без якісного обслуговування готель не здатний досягти своїх головних цілей. Історія розвитку різних готельних корпорацій і мереж, як правило, свідчить про те, що отримання прибутку є результатом надання послуг високої якості. Перед готелем стоїть завдання надання і підтримки якості обслуговування на належному рівні, своєчасного усунення недоліків у наданні послуг, розробки стратегії поліпшення обслуговування. uk_UA
dc.language.iso uk en
dc.subject управління якістю послуг uk_UA
dc.subject підприємства готельно-ресторанної діяльності uk_UA
dc.subject питання якості uk_UA
dc.subject стратегія поліпшення обслуговування uk_UA
dc.title Науково-методичні засади управління якістю послуг на підприємствах готельно-ресторанної діяльності uk_UA
dc.type Article en


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account