Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Колдорар, А. Д. | uk_UA |
dc.contributor.author | Мартинюк, О. А. | uk_UA |
dc.date.accessioned | 2023-03-27T09:18:33Z | |
dc.date.available | 2023-03-27T09:18:33Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Колдорар А. Д. Формування стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу / А. Д. Колдорар, О. А. Мартинюк // Авіація, промисловість, суспільство: II Міжнар. наук.-практ. конф., 12 трав. 2021, м. Кременчук (МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Кременчуц. Льотний коледж): матер. – Харків : ХНУВС, 2021. – Ч. 2. – С. 388–391. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/12316 | |
dc.description.abstract | Сучасний стан господарювання вітчизняних підприємств готельноресторанного господарства характеризується нестійкими тенденціями розвитку, що в основному обумовлюється сезонними коливаннями попиту і неможливістю створення запасів специфічного продукту – готельної послуги, зростанням цін на послуги та недостатнім рівнем якості обслуговування при невисокій елестатичності попиту за ціною, організаційним консерватизмом процесу управління. За останні роки завантаження підприємств готельного господарства України не перевищувало 25% пропускної спроможності; питома вага збиткових підприємств у загальній кількості готельних господарств становила близько 30%, майже 80% потребують модернізації, автоматизації, комп’ютеризації [2]. Ситуація ускладняється також нестабільністю зовнішнього середовища, неузгодженістю процесів, які відбуваються всередині підприємств, неадекватним ринковим вимогам управлінням господарською діяльністю. Для забезпечення ефективного функціонування підприємств готельного господарства необхідним є обґрунтування стратегій їх розвитку із врахуванням передового світового досвіду та успішної практики вітчизняних підприємствлідерів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | стратегія управління підприємствами | uk_UA |
dc.subject | стратегічне мислення | uk_UA |
dc.subject | втілення новаторських ідей | uk_UA |
dc.title | Формування стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Article | en |