Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Каравелкова, Ю. | |
dc.contributor.author | Вишницька, І. | |
dc.contributor.author | Унгурян, Л. | |
dc.date.accessioned | 2021-11-12T10:44:39Z | |
dc.date.available | 2021-11-12T10:44:39Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Каравелкова Ю., Вишницька І., Унгурян Л. Ключові компетенції як елемент оцінювання успішності працівників фармацевтичної галузі України // Здобутки та перспективи управління фармацевтичною системою: зб. праць наук.-практ.конф. з міжнар. участю, присвяч. 90-річчю з дня народження проф. Р. М. Піняжка і 75-річчю з дня народження проф. О. Л. Грома (м. Львів, 28 – 29 верес. 2018 р.). Львів : Ліга-Прес, 2018. С. 84–86. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/10356 | |
dc.description.abstract | Метою даної роботи було виділення компетенцій для підвищення ефективності роботи (якості та кількості) фармацевтичних компаній. Працівники фармацевтичної галузі повинні характеризуватися високою професійною підготовкою, вимогливістю до себе та навколішних, дисциплінованістю, етичною поведінкою, прагненням до виконання своїх обов’язків на найвищому рівні з метою покращення фармацевтичного забезпечення населення і поліпшення стану охорони здоров’я. Компетенції потрібні для попередньої й проміжної оцінки можливостей співробітників, допомоги в розвитку і виправлення помилок у процесі професійної діяльності. Компетенції це уміння і навички. Їх основні відмінності в тому, що уміння – конкретна дія з очікуваним результатом, а компетенція звичайно не описується через кінцевий результат, але може і в кінцевому підсумку повинна описуватися або створюватися виходячи з нього. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | професійна компетенція | uk_UA |
dc.subject | фармацевтичні компанії України | uk_UA |
dc.subject | якость роботи | uk_UA |
dc.title | Ключові компетенції як елемент оцінювання успішності працівників фармацевтичної галузі України | uk_UA |
dc.type | Article | en |