Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кузнєцова, В. Ю. | ua |
dc.contributor.author | Сущук, Н. А. | ua |
dc.date.accessioned | 2021-09-17T07:59:25Z | |
dc.date.available | 2021-09-17T07:59:25Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Кузнєцова В. Ю., Сущук Н. А. Дослідження пектинових речовин лушпиння цибулі ріпчастої // Science and life: Proceedings of articles the international scientific conference. Czech Republic, Karlovy Vary – Ukraine, Kyiv, 16–17 November 2017. P. 186–188. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/10053 | |
dc.description.abstract | Метою даної роботи було визначення кількісного вмісту пектинових речовин у лушпинні цибулі ріпчастої сортів «Ред барон», «Робін» та «Веселка». Визначення кількісного вмісту пектинових речовин у лушпинні цибулі зазначених сортів проводили спектрофотометричним методом за реакцією з карбозолом. Оптичну густину забарвлених розчинів вимірювали при довжині хвилі 520 нм на спектрофотометрі OPTIZEN Mecasys POP (Корея). | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | пектинові речовини | ua |
dc.subject | лушпиння цибулі ріпчастої | uk_UA |
dc.subject | стабілізатори аскорбінової кислоти | uk_UA |
dc.subject | спектрофотометричний метод | uk_UA |
dc.title | Дослідження пектинових речовин лушпиння цибулі ріпчастої | uk_UA |
dc.type | Article | en |