Дослідження пектинових речовин лушпиння цибулі ріпчастої

Show simple item record

dc.contributor.author Кузнєцова, В. Ю. ua
dc.contributor.author Сущук, Н. А. ua
dc.date.accessioned 2021-09-17T07:59:25Z
dc.date.available 2021-09-17T07:59:25Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Кузнєцова В. Ю., Сущук Н. А. Дослідження пектинових речовин лушпиння цибулі ріпчастої // Science and life: Proceedings of articles the international scientific conference. Czech Republic, Karlovy Vary – Ukraine, Kyiv, 16–17 November 2017. P. 186–188. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/10053
dc.description.abstract Метою даної роботи було визначення кількісного вмісту пектинових речовин у лушпинні цибулі ріпчастої сортів «Ред барон», «Робін» та «Веселка». Визначення кількісного вмісту пектинових речовин у лушпинні цибулі зазначених сортів проводили спектрофотометричним методом за реакцією з карбозолом. Оптичну густину забарвлених розчинів вимірювали при довжині хвилі 520 нм на спектрофотометрі OPTIZEN Mecasys POP (Корея). uk_UA
dc.language.iso uk en
dc.subject пектинові речовини ua
dc.subject лушпиння цибулі ріпчастої uk_UA
dc.subject стабілізатори аскорбінової кислоти uk_UA
dc.subject спектрофотометричний метод uk_UA
dc.title Дослідження пектинових речовин лушпиння цибулі ріпчастої uk_UA
dc.type Article en


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account