dc.contributor.author |
Кузнєцова, В. Ю. |
ua |
dc.contributor.author |
Сущук, Н. А. |
ua |
dc.date.accessioned |
2021-09-17T07:59:25Z |
|
dc.date.available |
2021-09-17T07:59:25Z |
|
dc.date.issued |
2017 |
|
dc.identifier.citation |
Кузнєцова В. Ю., Сущук Н. А. Дослідження пектинових речовин лушпиння цибулі ріпчастої // Science and life: Proceedings of articles the international scientific conference. Czech Republic, Karlovy Vary – Ukraine, Kyiv, 16–17 November 2017. P. 186–188. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/10053 |
|
dc.description.abstract |
Метою даної роботи було визначення кількісного вмісту пектинових речовин у лушпинні цибулі ріпчастої сортів «Ред барон», «Робін» та «Веселка». Визначення кількісного вмісту пектинових речовин у лушпинні цибулі зазначених сортів проводили спектрофотометричним методом за реакцією з карбозолом. Оптичну густину забарвлених розчинів вимірювали при довжині хвилі 520 нм на спектрофотометрі OPTIZEN Mecasys POP (Корея). |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
en |
dc.subject |
пектинові речовини |
ua |
dc.subject |
лушпиння цибулі ріпчастої |
uk_UA |
dc.subject |
стабілізатори аскорбінової кислоти |
uk_UA |
dc.subject |
спектрофотометричний метод |
uk_UA |
dc.title |
Дослідження пектинових речовин лушпиння цибулі ріпчастої |
uk_UA |
dc.type |
Article |
en |