Харчовий статус ово-лакто-вегетаріанців

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Івангородська, В. О.
dc.contributor.author Шейх Алі, Д. Х.
dc.date.accessioned 2020-05-27T06:39:16Z
dc.date.available 2020-05-27T06:39:16Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Івангородська В. О., Шейх Алі Д. Х. Харчовий статус ово-лакто-вегетаріанців // Сучасні теоретичні та практичні аспекти клінічної медицини (для студентів та молодих вчених) : наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвячена 150-річчю з дня народження В. В. Вороніна. Одеса, 9– 10 квіт. 2020 р. : тези доп. Одеса : ОНМедУ, 2020. С. 28. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/7200
dc.description.abstract Актуальність. Вегетаріанство — поширений напрямок альтернативного харчування в Україні (5 % населення — близько 2,5 млн). Перевагами є: зниження розвитку атеросклерозу та ускладнень цукрового діабету 2 типу, рекомендовано хворим на хронічну гіпертензію та сечокам’яну хворобу. З другого боку: дефіцити вітамінів групи В та фолієвої кислоти (ФК), вітаміну С, лізину. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.subject вегетаріанство uk_UA
dc.subject ово-лакто-вегетеріанство uk_UA
dc.subject недостатність білків uk_UA
dc.subject недостатність жирів uk_UA
dc.subject вітамінний дефіцит uk_UA
dc.title Харчовий статус ово-лакто-вегетаріанців uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу